Съединените американски щати разполагат все повече и повече бойни кораби и

...
Съединените американски щати разполагат все повече и повече бойни кораби и
Коментари Харесай

САЩ трупа военна сила край Северна Корея

Съединените американски щати разполагат от ден на ден и повече бойни кораби и самолетоносачи в Японско море, край Северна Корея, съобщи Би Би Си, като разгласява видео .

Докато президентът Доналд Тръмп продължава словесната си война против страната, Съединени американски щати продължава да натрупа техника в района. Корейският полуостров не е виждал такова скупчване на военна мощност от десетилетие, предава Рупърт Уингфийлд-Хейс от борда на " Роналд Рейгън " в Японско море.

Видеото демонстрира самолетоносачи " Роналд Рейгън " (CVN-76), USS Nimitz (CVN-68), USS Theodore Roosevelt (CVN-71).

В това време американският президент не загатва за протичащото се в Японско море. Вместо това през днешния ден от Манила Доналд Тръмп, който е към края на азиатската си обиколка, шокира света с изявления какъв брой прелестни са връзките му с упреквания в всеобщи убийства филипински президент Родриго Дутерте . От думите му по този начин и не стана ясно дали по време на диалога с Дутерте е повдигнал въпроса за спазването на човешките права, каквито апели бяха отправени към него. 

Стана ясно единствено, че " командирът " на Съединени американски щати - Тръмп - е изискал от Дутерте да изпее любовна ария, което филипинският президент с подготвеност направил.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР